diumenge, 24 de juny del 2012

VictoryKonquest i Joan Monguillot

Joan Monguillot, triatleta i entrenador de la secció de triatló del CE Picornell ha firmat una nova col•laboració amb la marca de material esportiu i suplementació VictoryKonquest.

Aquesta marca, que té com a imatge a Victor del Corral, actual guanyador del IM de Lanzarote, serà la que li subministrarà a Joan els productes de suplementació de la marca VictoryEndurance amb gels i barretes energètiques de molta qualitat i accessibles en quan a preu.

Amb aquesta nova col•laboració, Joan ja conta amb l’ajuda per aquesta temporada de la tenda de Triatló de Barcelona TriForFun gràcies al Rafa, amb material esportiu; Mako, per la Pilar Hidalgo amb el neoprè, i Argon18 Bikes, on el Guillermo Lladó l’ajuda amb les bicicletes, tant d’entrenament (una krypton) i competició (E-112).

La secció de triatló també en rebrà la col•laboració d’aquesta marca on els triatletes podran adquirir d’una forma més personalitzada i amb més facilitats aquests productes de qualitat.

La pròxima cursa del Joan serà el ICan Valladolid el 7 de juliol en la distància Half i on tindrà a davant a Eneko LLanos.

Molta sort Joan i esperem que tinguis molts èxits!!!