dimarts, 12 de juny del 2012

Resultats cap de Setmana - Zarautz i Manresa

Un cap de setmana més, els triatletes del CE Picornell han competit el mateix dia i hora a diferents llocs. En aquest cas han estat el Triatló de Manresa, que complia la catorzena edició, i el Triatló de Zarautz, un triatló que ha d’estar en tota memòria de tot triatleta per la seva fama, ambient i organització.

Triatló de Manresa

En aquest hi varen competir 10 companys d’un total de 600 inscrits, amb un dia mig ennuvolat, però amb molta calor, tret característic d’aquest triatló.

Els seus resultats varen ser els següents:


-    Jordi González, 15è amb 1h01’08’’

-    Israel Turull, 102è amb 1h06’48’’

-    Marc Abuli, 122è amb 1h07’56’’

-    Dani Gimmichele, 162è amb 1h09’53’’

-    Roger Granell, 183è amb 1h11’

-    Carles Arisa, 195è amb 1h11’54’’

-    Roger Puig, 219è amb 1h13’07’’

-    Marc Gispert, 274è amb 1h15’52’’

-    Roger Gutiérrez, 300 amb 1h17’18’’


El company que falta és el Jesús. En el seu cas es va estrenar fent de guia a Moreno, un noi del Igualada que és discapacitat Visual. Per les impressions i paraules del Jesús, tot una experiència el poder compartir un triatló amb una persona amb tanta força de voluntat ,    “Primer triatlon de Oscar y mi primer triatlon como guía. Toda una experiencia y flipando todavía con su fuerza de voluntad y con las ganas q le ha puesto!” Aquestes paraules posava el Jesus poques hores desprès d’acabar el triatló a la seva pàgina de Facebook.

Enhorabona a tots dos, i sobretot serà un extra de motivació pel nostre company desprès d’un dur any per una lesió que l’havia desmotivat per tornar a competir!!! Grande!!!

Picornelios a Manresa
Per equips han obtingut una 11a posició final, que ens fa baixar fins a la 5a posició de la classificació però a 62 punts de la 3era!

ACCÉS A LES FOTOS   de Manresa!


Triatló de Zarautz

En aquest cas només hi va anar un company, a diferència dels anys passats on sempre hi havia una representació de mínim 5 triatletes del CE Picornell. L’Oscar ha estat el nostre representant, aprofitant l’estada allà va fer el reconeixement del circuit del triatló amb l’Eneko Llanos, un dels millors triatletes de llarga distància!

En quan a la competició, un mar idóni per els amants del surf...Molta corrent va ser la dificultat que es varen trobar els triatletes.

L’Oscar va obtenir una 485a posició final dels 650 inscrits amb un temps total de 6h02’59’’. El seu objectiu d’aquest any és la marxa Cicloturista Quebrantahuesos, motiu pel qual no està entrenant molt específicament per fer triatlons, però no volia faltar a la seva 5a edició consecutiva en la que participa. Enhorabona!!!

El proper cap de setmana es disputa el Half de Balaguer, on el CE triatló Picornell tindrà grans opcions a sumar molts punts per la lliga de clubs i recuperar posicions de nou!

Molta sort!!!