diumenge, 3 de juny del 2012

Triatló de Mataró

Avui s’ha disputat el Triatló de Mataró, uns dels més coneguts i clàssics del triatló català. Aquest any no contava com a puntuable per la Lliga de Clubs, però 5 integrants del CE Picornell hi han estat presents.

El dia no acompanyava, amb el risc de que passes com l’any passat, on es va acabar fent un aquatló pel risc de caigudes en ciclisme per la pluja prèvia. Avui també ha plogut, però res a veure com l’any passat.

El resultat del nostres companys ha estat el següent:

-    Marc Abuli, 37è de la general amb 1h00’17’’. Molt de mèrit tinguent en conta en nivell de la prova i que tot just ara fa una setmana va disputar el Half Challenge Maresme.
-    Marc Gispert, 150 amb un temps de 1h06’45’’
-    Ferran Heredia, 174è amb un temps total de 1h07’41’’
-    Oscar Gómez, 382è amb un temps de 1h14’46’’, i que la setmana que ve marxa a fer el Triatló de Zarautz, triatló present en molts calendaris de diferents triatletes nacionals per lo maco que és.

En categoria femenina em contat amb la Chiara. El seu resultat ha estat el 24è amb un temps de 1h18’10’’. Destacar que ha sortit la 5a de l’aigua, el seu punt més fort, cosa que li dona molt marge de millora ja que només li faltaria apretar les dents al ciclisme per aguantar un grup de ciclisme i baixar a corre entre les 10 primeres fèmines. Espero que això la motivi a entrenar amb més ganes perquè és un molt bon resultat.

Molta sort la pròxima setmana a Manresa, puntuable per la Lliga de clubs,i Zarautz!