dissabte, 28 d’abril del 2012

Pre - Triatló B Banyoles

Demà es disputa el Triatló B de Banyoles, un dels triatlons mítics del circuit català i que arriba a la seva IX edició.

De moment, el clima no acompanya en aquests primers triatlons de la temporada;  aigua a 14,6ºC i vent a València, vent i mala mar a Marbella, pluja, fred i vent al Tristar111 de Mallorca...i demà la previsió és de 14ºC l’aigua i vent, amb ratxes de 25-30km/h.

Un total de 10 triatletes del CE Picornell disputaran aquesta prova, on cadascú d’ells té objectius diferents, però també col•lectius, ja que hi ha possibilitats de que el CE Picornell faci un bon resultat per equips, sumant més punts en el rànquing de Lliga de Clubs gràcies també al 2on lloc a Terres de L’Ebre la setmana passada.

Repassant un per un els integrants que hi participaran, aquests són els seus possibles objectius:
Sortida del triatló d'edicions anteriors

- Joan Monguillot, triatleta que rep la col•laboració de la Botiga de Triatló TRIFORFUN, porta en les dues últimes edicions d’aquest triatló fen podi (3er fa dos anys, i 2on l’any passat). Serà tot un espectacle poder veure en directe la cursa entre grans triatletes com Xavier Torrades, 1er classificat l’any passat i 1er el passat cap de setmana a Terres de l’Ebre.

- Ramon Zapata, que ve de fer un 5è lloc a Terres de l’Ebre, té moltes possibilitats de fer un top10. L’any passat va ser desqualificat desprès d’arribar el 13è  al no adonar-se que li havien tret un targeta groga i no fer el penalty-box. Segur que aquest any es treu l’espina.

- Marc Abuli, que aquest serà el seu segon triatló de mitja distància, segur que aconseguirà fer un molt bon sector de cursa a peu gràcies a l'experiència obtinguda en el primer. Recordem que la cursa a peu és una de les seves millors qualitats, però que en el passat Half Berga no va fer un temps que li corresponia en aquest sector. A més, està molt equilibrat en tots 3 segments i segur que aconseguirà una molt bona marca.

- Carlos Jiménez, que debutarà en aquesta distància, i com diu ell “només vull disfrutar i acabar-la”, però els que el coneixem sabem que tot i ser la seva primera triatló de mitja distància, ho farà millor del que ell creu.

- Xavier Ensenyat, que té com objectiu aquest any la Quebrantahuesos, i que per tant ha deixat una mica de banda la natació, intentarà remontar en el sector ciclista i cursa a peu, una de les seves millors qualitats.

- Israel Turull, que va recuperant les bones sensacions en competició, segur que en aquesta s’exprimirà i aconseguirà un bon resultat i una bona marca personal,apretant en la cursa a peu.

- Gregorio Sainz, on desprès de diversos molèsties musculars espera poder fer el segment de cursa a peu tot seguit, ja que en els dos segments anteriors els té molt controlats, amb una molt bona natació i bona forma en ciclisme.

- David Aldea, que debuta aquesta temporada. És el que va més de tapat, però segur que ens donarà la sorpresa, ja que ha estat entrenant dur aquest hivern la cursa a peu.

- Jose Alfonso Lorente, que fa poc més de dues setmanes va fer la Marató de Londres en poc més de 3h17’, veurem si ha aconseguit recuperar les forces i donar-ho tot en aquest triatló.
-Ricard Marí, on el seu objectiu és intentar baixar de 4hores, ja que l’any passat va fer 4h08’ amb una petada considerable en el segment de cursa a peu. Per tant, només millorant aquest sector, segur que ho aconseguirà.

- Alex Carreras, que dir d’ell? És tot un veterà en el triatló català i segur que ens deixarà bocabadats una vegada més si aconsegueix trobar-se bé en el sector de cursa a peu, segment que se li dona molt bé. Les previsions li són favorables, ja que a l’aigua és on perd més temps, i segurament es reduirà la distància.


Molta sort a tots i a disfrutar patint!!!