dilluns, 16 d’abril del 2012

Final Temporada Duatlons, ICAN Marbella i TRISTAR111 Mallorca

Aquest cap de setmana passat el CE Picornell ha competit en diverses proves, on un total de 10 companys ho han donat tot per donar el millor de sí mateixos i per aconseguir punts i podis pel CE Picornell.

Duatlo de la Segarra

El dissabte es va disputar el Duatló de la Segarra on varen competir 3 companys; el Jesus (34), Dani Giammichele (91) i el Marc Gispert (92).

Gràcies a la seva participació i bons resultats, el CE Picornell va obtenir 72punts per la Lliga de clubs de duatló i pujar fins la 6a posició final de la Lliga a només 24 punts per entrar a formar part a la propera temporada  d’equip de 1era divisió. Una llàstima, però que demostra que si volem podem.

També donar l’enhorabona al Jesús, que desprès d’1any difícil per lesions ha tornat a competir amb bones sensacions!

El diumenge, la resta de companys que competien ho feien en modalitat triatló. 5 a Marbella al ICAN, en modalitat Half IM i 62km (1.9km nedant, 42km bicicleta i 10 corrent) i 2 a Portocolom, Mallorca, al TRISTAR111.

ICAN Marbella

Tots els participants es trobaren unes condicions un tant dolentes, amb vent i pluja, i com a conseqüència, mala mar i risc de caiguda en el sector de ciclisme.
Joan Monguillot, 2on ELIT
En distància Half només competia el Joan Monguillot. Desprès de quedà 11é en el Camp. D’Espanya de MD de Triatló a València el passat mes de Març, i del seu espectacular estat de forma actual va obtenir una 2a posició de la general, tot i perdre temps a conseqüència d'una caiguda forta en el segement de ciclisme. Va compartir podi amb el portugués Pedro Gomes 1er i Jon Unanue 3er!! Enhorabona!!!

En la distància de 62km, els resultats varen ser aquests (no són oficials, ja que per davant d’ells hi ha molta gent desqualificada per no fer un bucle en el circuit de ciclisme) :

-    Guillermo Lladó, 17é i 2on V1M
Guillermo Lladó, 2on V1M
-    Oriol Peñaroja, 31é
-    Didac Martínez, 203

Destacar que el Jordi González, que es troba en un estat de forma espectacular va arribar 5é de la general, però per un mal entès en el circuit de ciclisme on s’havia de fer un bucle i on hi havia un control de xip, va ser desqualificat a l’arribar al no passar per aquella zona, igual que molts altres triatletes que desconeixien aquest bucle. 

TRISTAR111 Mallorca

Per altra banda, l’Israel Turull i el Ricard Marí viatjaren a Mallorca, Portocolom, a realitzar aquest triatló, sobre les distàncies de 1km nedant, 100km en ciclisme amb 1500m de desnivell i 10km corrent.
A l’igual que els companys de Marbella, també varen patir les inclemències del temps, amb molt vent (ratxes de 40km hora), pluja i moments de pedregada, i el conseqüent fred en determinants moments. Tret d’això, una cursa més que recomanada!

-    Ricard Marí, 22é i 1er GE 25-29
Ricard Marí, última volta de 5km corrent

-    Israel Turull, 116.
Israel Turull, disfrutant del sector ciclista

A tope Picornell que ara comencen els triatlons!!!