diumenge, 22 d’abril del 2012

Triatló de Blanes i 2ons per equips al Doble olímpic Terres de l'Ebre

Aquest cap de setmana s’ha iniciat la temporada de triatlons a Catalunya. Dues eren les proves que es disputaven, una en modalitat sprint i un altre en doble olímpica, i a les quals hi havia representació del CE Picornell.

Al triatló sprint de Blanes hi han participat 3 companys. El Jordi González ha aconseguit arribar en la posició 13, una molt bona posició! Els resultats han estat els següents:
-    Jordi González, 13è
Jordi González, gran cursa

-    Albert Ferrer, 167è
Albert Ferrer, 1er triatló de la temporada i motivadissim!!!

-    Roger Gutiérrez, 261è
En quan a posició per equips han quedat en la posició nº27.
L’altre prova del cap de setmana ha estat el Doble Olímpic de Terres de l’Ebre, amb la representació de 4 Picornells. Destacar la 5a posició del Ramon Zapata, demostrant que es troba en plena forma de cara a la temporada i la seva pròxima prova, el Half Challenge Maresme, i la 23è del Cristian Guillamot, sortin de l’agiua 3er i arribant 4art en el sector ciclista, en la seva 1era prova de mitja distància! Enhorabona!
Per altre part, l’Oriol Peñaroja, només una setmana desprès de competir en el ICAN 62 Marbella, ha disputat el doble olímpic i arribant en molt bona posició!
-    Ramon Zapata, 5è
-    Fabio Tumiatti, 12è
-    Cristian Guillamot, 23è
-    Oriol Peñaroja, 32è
Per equips han aconseguit la 2a posició de la prova!!! Han aconseguit un bon grapat de punts pel CE Picornell en el 1er cap de setmana de triatló a Catalunya!

Comença la temporada pel CE Picornell!!!