dimarts, 1 de maig del 2012

1ers per equips a B Banyoles i Resultats IbizaUltraTeam

Aquest cap de setmana el CE Picornell ha estat present a dues competicions. La primera era la IbizaUltraTeam, disputada el dissabte a les 9h del matí, on el Jordi Baus, Manel Molina i Albert Vinyals varen estrenar aquesta 1era edició.
L’altre prova era la ja coneguda i mítica B de Banyoles, la qual ja porta 9 anys inclosa en el circuit català de Triatló, i a la qual varen participar-hi 11 picornells.

J.Baus,recent arribat
A.Vinyals, encara amb forces
A la pitïusa Major, on es realitzava la IbizaUltraTeam, el tret de sortida es donava a les 9h del matí, on cada un dels integrants iniciava la seva prova (10km de natació, 107km de btt o 72 de trail running) independentment dels altres.

M.Molina, impressionant

El primer en acabar la seva prova, la de 10km de natació, amb 3h49’22’’, va ser l’Albert Vinyals, acabant el 92è de 110 participants. El següent, el Jordi Baus, que va trigar 7h15’55’’ en recórrer els 107km I 3400m de desnivell de BTT, acabant el 61è de 149 participants. El darrer en acabar la seva prova i poder disfrutar del merescut descans era el Manel Molina, que va tenir per davant 72km de trailRunning, els quals els va acabar en 9h35’20’’, sent el 24è de 46 corredors.

Autèntics cracks!

Chapeau per ells. Realment té molt mèrit acabar qualsevol de les 3 proves!!! Enhorabona i suposo que la gran prova de desprès va ser ballar a la festa de lliurament de premis a Pacha!

El triatló de Banyoles es va córrer el diumenge, a les 8h45’ del matí. La distància a recórrer era de 1500m de natació (teòricament han de ser 2.2km però per la temperatura de l’aigua, que era de 13,9Cº es va reduir), 72km de ciclisme i 19.3km de cursa a peu.

El dia va ser solejat, amb un lleuger vent I una temperatura exterior idònia per una competició d’aquest tipus.

En aquest cas, la sort va ser dispar de forma individual pels integrants del CE Picornell, entre punxades, lesions i malestar durant la cursa, però mot bona com a col•lectiu, ja que varen quedar 1ers per equips!

CE Picornell, 1ers per equips
Joan Monguillot, que en l’edició anterior va quedar 2on, va obtenir la posició més alta del podi, arribant amb 1’ d’avantatge sobre el 2on classificat, Joan Capdevila del CN Manresa. Aquest inici de temporada està sent espectacular I merescuda pel Joan Monguillot!

Joan Monguillot, 1er B Banyoles, gràcies a Argon18, TriForFun i Mako

Alex Carreras va ser 7è, fent com ens té acostumats, una gran remuntada en els sectors de ciclisme I cursa a peu, a la qual va avançar en el km16 a Ricard Marí, 8è a la classificació final I signant la seva millor classificació general en un triatló.

Xavier Ensenyat va arribar el 67è, també fent una gran remuntada en ciclisme i cursa a peu, cosa que ja es tenia present, ja que són els seus dos sectors preferits. Gregorio Sainz va arribar en la posició 100 I un temps final de 4h00’04’’, trobant-se molt bé durant tota la prova I trobant bones sensacions.
La lluita per la millor posició

4 minuts darrera seu I en la posició 124 arribava el 1er perjudicat per la mala sort, Israel Turull, que punxava roda quan anava entre els 50 primers, perdent molt temps al canviar la càmara pels nervis I la ràbia. Tot I així, va arribar content I recuperant les bones sensacions que tenia a finals de la temporada passada I que fins ara no havia tornat a trobar!

Jose Lorente, que només feia dues setmanes havia corregut la marató de Londres, es va plantar a la sortida del triatló, acabant entre els 130 primers I fent un parcial de cursa a peu de 1h20’21’’!!!
Moments previs a la sortida. Últims comentaris, bromes i rialles per treure els nervis!

Un dels integrants del CE Picornell perdia la virginitat en la mitja distancia. El Carlos Giménez va acabar amb 4h30’ el seu primer triatló de mitja distància, en la 312, I com volia ella, disfrutant de la cursa! Enhorabona!

Dels altres integrants del CE Picornell que participaven, dos es varen retirar. El Ramon Zapata, a la 3era volta de cursa a peu va tenir que deixar-ho estar per una forta punxada al bessó, just quan estava remuntant posicions I estava entrant en el top10 de la classificació final! Una llàstima I esperem que no sigui res!

Marc Abuli també es va retirar a mitjans de la 2a volta per problemes estomacals que impossibilitaven el poder córrer. Es trobava entre els 50-60 primers I corrent a 4’km… Com diuen, “quien tuvo retuvo”, per tant, a la propera es sortirà.

Per últim, el David Aldea, va ser desqualificat al no fer un penalty box al rebre una targeta groga en el segment ciclista, un altre llàstima!

En general, un bon cap de setmana pels integrants del CE Picornell, I sumant100 punts per la classificació de la LLiga de Clubs! Pa’lante!