dissabte, 5 de maig del 2012

Triatló Per Equips el Prat. Un triatló amb "Brisa" Marina

El Triatló del Prat sempre és sinònim de Vent, pluja, mala mar, etc. I aquest any no ha estat menys.

Equip del CE Picornell
El matí començava seré, amb un mati molt apte per la pràctica esportiva amb una bona temperatura i una lleugera brisa, tot i que el mar, al ser poc profund a la zona de sortida ja es veia amb onades que trencaven fort i molta corrent.

Les sortides s’han donat a partir de les 9’30 del matí. Primer els equips femenins, desprès els equips B, i per últim, els equips A. En el cas del CE Picornell han sortit els 3ers per la cua, aproximadament cap a les 12, amb la conseqüent diferència climatològica amb els equips que han sortit abans...molt vent i mar més picat a la natació, moltes ratxes fortes de vent en el sector ciclista, i gairebé tempestes de sorra en el sector de cursa a peu pel passeig marítim de la platja del Prat.

El Mar ja els esperava amb ganes...
L’equip ha sortit a donar-ho tot des del primer moment, però les dificultats han estat moltes. Al mar ja ho han passat malament per la dificultat de trobar una bona ruta per sortir de les trencants de les onades. Han sortit tots 6 en el sector ciclista, però a la 1era volta, el Ricard Marí ha patit una caiguda en una rotonda, on al sortir d’ella el vent entrava tant fort de forma lateral que l’ha llançat a terra literalment (ara mateix té tot el costat dret amb cremades per la caiguda i una distensió, suposadament per la caiguda a la regió engonal dreta que el fa anar coix) però s’ha pogut aixecar i enllaçar de nou amb el grup.

Final 2a volta!
A la segona volta, han perdut a Alex Gil, on desprès d’una rotonda s’ha desfondat però ja no ha pogut enllaçar i s’ha quedat.

Aquí es pot veure l'horitzó ple de sorra. Feia "poc" vent...
Han arribat a corre el Ricard, l’Isra, l’Octavi, David Aldea i Marc Abuli. El ritme del primer km era fort, on em perdut a Isra per malestar del flato, quedant només 4. La resta de km’s ho han donat tot arribant amb un bon parcial tenint en conta que durant 1,250km tenies un fort vent en contra i desprès volaves a favor en cada volta.

Últims 400m!!!
Mai es queda un content quan ha de deixar enrere a un company però significa que han donat tot i més per l’equip, cosa que els honra.

Enhorabona a tots per aquesta 14 posició (1h07'37''), posició molt bona tenint en conta la força de molts equips i el minut perdut en la caiguda del Ricard, on hauria col•locat en el top10 al CE Picornell.

Grande Picornell!     

FOTOS PICASSA gràcies a Aura Turull