dimecres, 29 d’abril del 2009

Bon viatge i fins aviat

Al petit Apolo Manel,Jordi, Jose-te, Albert, les seves respectives parelles i amb L'ajuda de Justin van arribar a veure més de 10 litres de cervesa... QUE ENS ESTÀ PASSANT???? :-)

El grup del Frankfurt amb la susodicha... :-)

Ahir vem seguir els "actes" de comiat de la Mercè... :-) i un grup vem anar a fer un Frankfurt al carrer de Sants i uns altres van anar a sopar al petit Apolo... com que la Mercè no havia pogut mirar el correu no es va enterar d'aquest fet i només va poder venir a la primera cita... :-)

La Mercè en acció... :-)

Uns quants vem anar al sopar de comiat...


Fa uns dies la nostre companya la Mercè, ens va comunicar que marxava a treballar a xile.
Tot i que fa poc temps que està en el club la Mercè s'ha guanyat un lloc en el nostre cor(ui, això ha quedat una mica cursi... :-) ) bé, especialment entre els del carril 4 i com a companya de sortides nocturnes on ha demostrat ser un loba como pocas... jajjaja En el camp esportiu queda la gran competició en el duatló per equips del Prat, d'on va treure una copeta que es va quedar i també la gran Marató de Barcelona on tot i correr mig lesionada va fer un temps mooooolt bò.
En principi marxa un any de prova i si les coses van bé, que segur que li anirà bé, qui sap... potser només ens vindrà a veure de tant en tant...Si gui com sigui Mercè et desitgem que tot vagi bé i gaudeixis molt de l'experiència.