dissabte, 18 d’abril del 2009

La pandilla butifarrera crece... :-)

La pandilla bocadillera a punt de començar a alimentar-se... :-)

Justin s'ha demanat all i oli... Manel no s'ho creia... :-)

Dia de solet inmillorable.

Dani compensant... entrepa de butifarra i cocacola light... juas,juas...

Esperant l'abituallament...

Vistes de montserrat des de la Terraseta.

Ja hem fet el cim... de 537 mts... :-(

Jordi s'ha incorporat avui a la pandilla, però ja tenia pràctica...

Dani sempre somrient.

Cristian ha baixat a acompanyar al Justin fins a dalt.
Hola a tots!!

Avui hem fet un altre sortida en bici la pandilla butifarrera del Picornell... :-) tot i semblar que la sortida ha sigut suau i no em fet un bon entreno rés més lluny de la realitat... entreno duret i de qualitat.
Hem sortit de BCN a les 9,10 hem recollit a dos integrants més del grup a Esplugues i cap a l'Ordal, quan hem arribat a l'alçada del desviament de Corbera hem pujat fins la creu d'Aragall, a les primeres rampes els tres craks, Jordi, Manel i Cristian han fet un canvi de ritme, que en un principi han pogut aguantar sense massa problemes el Ferran i el Dani, el Justin i jo ens hem quedat una mica enrrere... contemplant el paissatge i jo comentant-li al Justin les trampes del recorregut, ja que ell no hi havia pujat.
Arrivem a dalt i fem les fotos de rigori cap al bar de Gelida a esmorzar... com que fèia solet li hem demanat a la noia del bar si ens podia muntar les taules per seure al solet i ella ha accedit... entrepà de butifarra per tots menys pel Cristian que se l'ha demanat de pernil... :-) Justin ha demant all i oli per l'entrepa... aquest és dels bocadilleros pura sangre com jo... jajaja avui no hi era l'Àlex... l'hem trobat a faltar.
Baixada cap a Molins amb alguna serie baixant cap a Martorell i a les rectes de Palleja... en el desvio de Molins es planteja una votació... alguns han pensat que ja en tenien prou i han intentat boicotejar la sortida... jajaja dos han decidit que ja en tenien prou però els 5 valents hem pujat a Santes Creus a bon ritme.
Baixada cap a Barna i cap a casa.
Bona sortida i millor ambient.
La setmana que ve el Dani serà el cap de sortida i ha proposat pujar el coll de l'Obach... si voleu venir esteu convidats... :-)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ola, what's up amigos? :)
Hope to receive any assistance from you if I will have some quesitons.
Thanks in advance and good luck! :)