Resultats del cap de setmana: Un altre cap de setmana ben carregat!

Un altre cap de setmana amb tres triatlons amb participació del CE PICORNELL, amb dos el dissabte i un el diumenge.

El dissabte es va disputar el Triatló sprint per equips del Prat amb la representació de l’equip per part de 3 companyes d’equip, amb la Mònica De La Encina, Chiara Troncarelli i Maria, i també l’Ironcat, distància Ironman a l’Ampolla amb la presència de Isra Turull, Oscar Gómez, Carlos Serrano, Marc Gispert i Ricard Marí.

El diumenge era el torn del triatló Sprint de LLoret amb 4 companys, Esteban Bafarull, Alberto Vizcaino, Jordi Tomás i Oriol Pujol.
Comencem!

Triatló per Equips del Prat

Les nostres tres triatletes varen aconseguir la 7a posició de 19 equips femenins inscrits amb un temps de 1h18’, on dues d’elles, la Mónica i la Maria debutaven amb l’equip! Enhorabona a les 3 per aquesta primera competició de triatló de l’any de l'equip femení. Segurament que aquest any el CE PICORNELL tindrà molta representació femenina en el circuit català de triatló!
La Monica, Chiara i Maria, el dimecres passat entrenant
 IRONCAT

La sortida de natació va ser a les 7am amb la presència de 270 triatletes, amb un cel trencat però el que és més important per aquestes proves, una temperatura agradable i sense vent. 3 voltes a un circuit de 1200m per acabar amb una entrada al port de 600m.
Sortida de IRONCAT

Primers metres de la natació

El Ricard va sortir 11è amb 57’, seguit de Isra amb 1h01’ 24è, Oscar amb 1h06’ 78è, Carlos Serrano amb 1h10’ 111è i Marc Gispert (no disposa de temps).
Ricard i Isra sortint de l'aigua

Els 180km de ciclisme eren totalment plans, a un circuit d’anada i tornada de 30 km’s a donar 6 voltes, on durant les 4 primeres voltes no hi havia gens de vent però que desprès va augmentar dificultat el sector sumat a l’esgotament dels triatletes.

El Ricard va arribar 6è a la T2 amb 4h56’, Isra amb 5h32’ 55è parcial, Carlos amb 5h55’ i 115è parcial, Oscar amb 6h07’ i 142è parcial, i el Marc Gispert finalment (sense temps).

La cursa a peu va ser dura, primer pel fet de donar 6 voltes a un circuit de 7km, i segon, per la calor i el sol que feia en aquells moments, cosa que encara dona més mèrit a tots els nostres triatletes!

L’Isra, desprès de patir dolor a l’aquiles durant la 1era volta i tenir que caminar algun km, es va poder refer i córrer sense para fins aconseguir un parcial de 3h41’ amb un resultat final de 10h16’ i una 33è posició!!

El Carlos Serrano ho va fer en 3h52’ i un temps final de 10h58’. La seva posició final va ser la 73è.

El següent en arribar a creuar la meta de Finisher va ser l’Òscar amb un temps final de 11h09’ i un parcial del segment de cursa a peu 3h55’, acabant el 87è!

El Marc va arribar amb 11h34’ i 128è.

El Ricard no va acabar la cursa, es va retirar al km7 de la cursa a peu, no per lesió, sinó perquè ja anava amb aquesta idea i s’ho va agafar com un entreno de qualitat de cara a l’IM Austria el proper 30 de juny.

Donar l’enhorabona a Isra, Carlos i Oscar, ja que tots 3 varen aconseguit la seva millor marca en aquesta distància! Enhorabona Cracks!

Gràcies al seu gran esforç i la seva presència en aquesta cursa, el CE Picornell ha obtingut una 6a posició per equips, ajudant a l’equip a establir-se a la 4a posició de la Lliga de Clubs! Gràcies companys!

No deixar d’agrair a Aura i Emma Turull les seves 11h de prova, però elles com a animadores i com a informadores per la resta del club via Facebook. Moltes gràcies!
Les nostres fans!!! Aura i Emma. Gràcies!