diumenge, 24 de febrer del 2013

VII Duatló de Igualada i Maratest Badalona

Dia molt fred en totes les competicions d’arreu de Catalunya on competien companys del club. Dues eren les proves; el Duatló de Igualada, que era Campionat de Catalunya per GGEE, i el Maratest, cursa de 30km a la ciutat de Badalona per tots aquells que estan preparant la marató.

Duatló de Igualada

El fred i la neu han estat presents en aquesta VII edició, on els GGEE es disputaven el campionat de Catalunya.
El guanyador de la general ha estat el Xavier Torrades en Categoria masculina, i Dolça Ollé en cat. Femenina.
En aquesta ocasió, 3 eren els representants del club, dos d’ells nous d’aquest any en el club.

-    99 - Carles Serrano  amb 1h01’31’’
-    171 – Jordi Arisa amb 1h04’29’’
-    313 – Jordi Tomas amb 1h14’25’’

Com a Clubs, una discreta 37 posició, que permetrà sumar alguns punts, però que farà perdre la 1era posició i possiblement caure fora de les posicions de Champions que donen lloc a pujar a 1era.  El primer lloc anirà a parar al TRIFORFUN.

Continuar agraint a tots aquells que cada cap de setmana competeixen i ajuden a sumar punts per l’interès del club.

Maratest

Igual que a Igualada, el fred i el vent han estat presents a la Ciutat de Badalona, i 7 integrants del club que s’estan preparant per la Marató hi ha pres sortida, amb més de 1500 corredors.

L’objectiu era entrenar el ritme de la marató i que cadascú valorés l’estat en el que es troba a falta de 3 setmanes per la Marató de BCN. Cadascú d’ells ha aconseguit el seu objectiu de sensacions.

El Ricard Marí, l’Israel Turull i el David Aldea són 3 dels que volen intentar baixar de les 3hores a la Marató,  han aconseguit 2h01’, 2h05’ i 2h08’ respectivament.

El Jordi Montserrat Blog Personal , Carlos Giménez, i Oscar Gómez, que volen baixar de 3h30’, on els dos primers ho tenen segur, i l’Oscar està dubtant d’ell mateix, però que ho aconseguirà, han fet 2h14’, 2h18’ i 2h27’.

El Llorenç s’ha retirat en el km15 per molèsties musculars, bona decisió i no arriscar a no poder disputar la marató.

Enhorabona a tots i a continuar sumant!!!