dissabte, 2 de febrer del 2013

4a posició al Duatló per Equips del Prat


Aquest dissabte s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Duatló per Equips a la ciutat del Prat de Llobregat en un dia clar però ventós, i amb un gran resultat per part de l’equip A, quedant en 4a posició i l’equip B en 21è, 5è equip B, enhorabona a tots!!!
Integrants de l'equip A i B

La sortida s’ha donat a les 14,30 amb el primer equip femení, i així cada minut fins la sortida de l’últim equip dels 132 inscrits masculins i femenins. Dintre de tots aquests equips, el Picornell ha estat representat per dos equips (A i B) en categoria masculina amb un total de 11 integrants, on l’equip A eren 5 per la lesió de Jesús en una caiguda amb bicicleta la setmana passada de la qual ja està gairebé recuperat, i 6 l’equip B.
Sortida Equip B

Equip A en els 1ers 5km's

Els representants de l’equip A eren Joan Monguillot, entrenador de la secció, Marçal, Jordi González, Octavi Martí, Alex Carreras; el B han estat el Cristina Guillamot, Ricard Marí, David Aldea, Israel Turull, Carles Arisa i Xavier Martin Ensenyat.

Equip A en els 20km's de Ciclisme
Equip B en el sector de ciclisme


La normativa del duatló per equips és clara; han d’arribar mínim 4 integrants junts a la linea d’arribada, tancant el crono el 4art home. Això porta a treballar molt en equip, a sacrificar-te i a exigir-se el màxim un de l’altre per ajudar a l’equip a arribar el més amunt possible, i avui així ha estat amb aquesta més que merescuda 4a posició!!!

Arribada equip B en 1h00' i 21è

Amb aquest gran resultat, sumarem segurament alguns punts importants per la lliga de clubs de duatló i continuar lluitant per pujar a 1era divisió.

Agraïr els ànims per part d'un gran col·lectiu de companys d'equip que han vingut a animar!!! Gràcies!! 

A seguir entrenant i lluitant per millorar!


Fotos duatló del Prat '13 (fotos Aura Turull)
Fotos Jesus
Fotos Llorenç