dimarts, 3 de juliol del 2012

Cap de setmana carregat de triatlons!

Cap de setmana de competicions nacionals i internacionals pels integrants del CE Picornell on 14 triatletes del club prendran sortida.

 A nivell nacional es disputa el dissabte el triatló de mitja distància de la marca ICAN a la localitat de Valladolid on el Joan Monguillot lluitarà per estar al podi contra Eneko Llanos i Pedro Gomes, triatleta portuguès que aquest passat cap de setmana ha quedat 3er a IM Austria. Els altres integrants seran Jose Alfonso Lorente, Israel Turull i David Aldea.

A Castelló, el diumenge es disputa un triatló Olímpic on el Gregorio i el Jesús, que ho farà en la modalitat de guia d’un discapacitat visual, prendran la sortida.

III Aquatló Torredembarra, on competiran el Cristian Guillamot, que tornarà a competir desprès de 2 mesos sense fer-ho a conseqüència d'una fisura a la clavícula al caure amb la bicicleta, l'Oscar Gómez, que torna de fer la Quebrantahuesos sub10h, i la Chiara, que segur que farà un gran resultat gràcies a la seva bona natació.


I per últim, també diumenge, es disputa el MonegrosMan a San Juan de Flumen, on el Jordi González i el Ramon Zapata competiran amb moltes opcions de fer top10!

A nivell internacional, l'Alex Puigbó i el Guillermo Lladó competeix a l’IM de Frankfurt amb l’objectiu de classificar-se per Hawaii amb un temps de 9h40’ aprox, i el Ricard Marí, al Challenge de Roth, també diumenge, amb l’objectiu de fer sub’10h.

Molta sort a tots!!!