dissabte, 18 de febrer del 2012

Duatló per equips del Prat - Campionat de Catalunya per equips

Avui s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Duatló per equips, modalitat que es va estrenar fa aproximadament 3 anys.

Aquest any, a diferència de l’any passat, el CE PICORNELL només ha pogut estar representat per un equip, una llàstima ja que és una modalitat molt atractiva i on molts companys tenien ganes de disputar i disfrutar, però malauradament la forma de inscripció per aquesta cursa no tenia molta lògica per els equips B.

El nombre d’equips i el nivell d’aquests ha augmentat molt, sent un total de 123 equips masculins i femenins els que competien aquest any.

L’equip que ens ha representat ha estat format per Manel, Josete, Albert, Andres, Eloi  i Baus, veterans en aquesta nova modalitat i amb una forma particular de donar un toc diferent i alegre a la competició.

Coincidint amb el cap de setmana de carnestoltes , a la T2 sempre solen disfressar-se i corre els últims 2,5km animant al públic i fent oblidar l’estat d’angoixa que suposa el corre els últims km’s a ritmes alts.

L’any passat va tocar anar d’indis. Aquest d’”abejorros”, quedant en una meritòria 75a posició i un temps total de 1h07’39’’. A més, han aconseguit +2 punts d'extrabonus per la classificació a la Lliga de Clubs.

Enhorabona i esperem fotos i crònica d’aquesta cursa!